AktualitātesIzglītība

Kuldīgas Centra vidusskolas direktora amatā apstiprināts Krists Felš-Milbergs

Foto: Ilze Grīnfelde

Kuldīgas Centra vidusskolu turpmāk vadīs līdzšinējais skolotājs un direktora vietnieks Izglītības jomā Krists Felš-Milbergs – tā 27. jūlijā Kuldīgas novada domes sēdē lēma domes deputāti.

K.Felš-Milbergs bija viens no diviem pretendentiem Kuldīgas novada pašvaldības izsludinātajā konkursā uz Kuldīgas Centra vidusskolas direktora amatu. Konkurss tika izsludināts, jo iepriekšējā direktore Brigita Freija beidz darba gaitas. K.Felš-Milbergs savus direktora pienākumus sāks pildīt ar 2023.gada 2. augustu.

K.Felš-Milbergs strādājis loģistikas un ražošanas uzņēmumos, pēdējos četrus gadus Kuldīgas Centra vidusskolā kā matemātikas, ekonomikas un uzņēmējdarbības skolotājs un direktora vietnieks izglītības jomā. Strādājot skolā ir piedalījies dažādu iekšējo dokumentu izstrādē, lēmumu pieņemšanā, dokumentu digitalizācijas un strukturēšanas procesā, kā arī ar savām idejām un viedokli iesaistījies skolas tēla veidošanā. Strādājot vadības komandā K.Felš-Milbergs apguvis prasmes skolvadībā. Ieguvis pieredzi, piedaloties Kuldīgas Centra vidusskolas akreditācijas procesā. Šajā mācību gadā organizējis “Uzņēmēju dienas KCV 2023”.

Šobrīd K.Felš-Milbergs studē Banku augstskolā maģistra programmā Inovatīvā uzņēmējdarbība.

K.Felš-Milbergs sacīja: “Četru gadu laikā esmu sajutis piederību skolai un tā veidojusies manu vērtību dēļ, kas sakrīt ar skolas vērtībām. Esmu gatavs jauniem izaicinājumiem, man patīk augt un attīstīties. Saredzu, ka Kuldīgas Centra vidusskola varētu kļūt par ģimnāziju.”