PašvaldībaDome

PLĀNOTO NOTIKUMU KALENDĀRS No 24. līdz 30. jūlijam

plānoto notikumu kalendārs

Otrdien, 25.jūlijā

10.00 Kuldīgas novada pagastu pārvalžu vadītāju plānošana.
Norises vieta – Kuldīgas novada domes mazajā zālē, Baznīcas ielā 1, Kuldīgā.

Trešdien, 26.jūlijā

No 11.00 līdz 14.00 laulību reģistrācija.

Norises vieta – Kuldīgas novada domes mazā un lielā zālē, Baznīcas ielā 1, Kuldīgā.

Ceturtdien, 27.jūlijā

12.00 Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inese Astaševska piedalās pārbūvētā rotaļu laukuma atklāšanā, Skrundā (Dārza ielas 6, 8, 10 daudzdzīvokļu mājas pagalmā).

No 12.00 līdz 13.30 laulību reģistrācija.

Norises vieta – Kuldīgas novada domes mazā zālē, Baznīcas ielā 1, Kuldīgā.

14.00 Kuldīgas novada domes sēde.
Norises vieta – Kuldīgas novada domes zālē, Baznīcas ielā 1, Kuldīgā.

16.00 Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inese Astaševska piedalās novada Senioru saietā “Pie Ventas ziedu laikā”. Norises vieta – Skrundas estrādes parks.

20.00 Pasaules mūzikas festivāla “Porta” atklāšanas koncerts, kur ar Āfrikas bungu ritmiem vakaru ieskandinās ritma apvienība “Slatucada” no Marokas. Savukārt koncerta turpinājumā ar jaudu dalīsies elektrofolka apvienība “Okra Playground” no Somijas.

Norises vieta  – Kuldīgas Pils parks. Biļetes – Biļešu Paradīzes kasēs

Piektdien, 28. jūlijā

Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča reģionālā vizīte Kuldīgas novadā (visu dienu).

No 11.00 līdz 17.00 laulību reģistrācija.
Norises vieta – Kuldīgas novada domes mazā un lielā zālē Baznīcas ielā 1, Kuldīgā.

18.00. Kuldīgas pilsētas dārzā sākās Demokrātijas festivāls.

18.30 – 21.30 Kuldīgas novada domes izpilddirektore Ilze Dambīte-Damberga piedalās sarunu vakarā “Demokrātijas kafejnīca”, kurā apmeklētāji pēc nejaušības principa tiks sēdināti pie galdiņiem, lai kāda slepenā viesa vadībā risinātu sabiedrībā aktuālas tēmas.

Demokrātijas festivāls ir mēģinājums radīt iespēju dažas dienas būt pasaulē, kurā arī starp svešiniekiem un pretēju viedokļu pārstāvjiem var notikt satuvinošas sarunas, klausīšanās, sadzirdēšana un priecāšanās par to, cik dažādi esam. Demokrātiskā sabiedrībā mēs esam dažādi, taču par spīti atšķirībām mums jāspēj sadarboties, bet tas vislabāk izdodas tad, kad cilvēki cits citam uzticas, novērtē otru un jūtas līdzvērtīgi.

No 28.jūlija līdz 07.augustam Kuldīgas novada domes priekšsēdētājas vietnieks Artis Roberts un Pieaugušo neformālās izglītības iestādes “Kuldīgas Digitālo inovāciju centrs” vadītājs Artis Gustovskis dodas komandējumā uz Kuldīgas novada pašvaldības sadraudzības pašvaldību Fuji Japānā, ar mērķi veidot ilgtermiņa sadarbību starp abām pašvaldībām, tādejādi attīstot Kuldīgas novadā virkni tehnoloģisko inovāciju un investīciju virzienus, kā arī lai veidotu starptautiskus sadarbības projektus UNESCO kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšanā, izglītībā, kultūrā u.c. jomās.

Sestdien, 29.jūlijā

No 11.00 līdz 16.00 laulību reģistrācija.
Norises vieta – Kuldīgas novada domes mazā un lielā zālē Baznīcas ielā 1, Kuldīgā.

Kuldīgas pilsētas dārzā turpinās Demokrātijas festivāls.

13.00 līdz 15.00  Kuldīgas novada domes vadība piedalās neformālā diskusijā “kafija ar politiķiem”: “Vai līdzsvars starp dabas aizsargājamām teritorijām un saimniecisko darbību Kuldīgas novadā ir iespējams?”, ko organizē Latvijas Dabas fonds sadarbībā ar Demokrātijas festivālu Kuldīgā un Kuldīgas novada pašvaldību.

29.jūlijā no 10.00 “Grandiozā Nakts Kuldīgā 2023”. Šajā reizē uz Kuldīgas estrādes skatuves kāps ne tikai leģendāras grupas un populāri mākslinieki, bet arī dziedoši un spēlējoši tiktokeri. Biļetes uz pasākumu nopērkamas “Biļešu paradīze” tīklā. Norises vieta – Kuldīgas pilsētas estrāde.

kalendars_24_17_2023