Aktualitātes

Kuldīgu festivāla “Vasaras vitrāžas” nedēļā apmeklēs četru valstu delegācijas

Kuldīgu festivāla “Kuldīgas vasaras vitrāžas” nedēļā, no 19. līdz 23. jūlijam, apmeklēs četru valstu delegācijas.

Trešdien, 19. jūlijā, Itālijas vēstnieku Latvijā Alessandro Monti Kuldīgā uzņems domes priekšsēdētāja Inese Astaševska, lai iepazīstinātu ar unikālo vecpilsētu, pašvaldības darbu kultūrvēsturiskā mantojuma aizsardzībā un vietējo uzņēmējdarbību.

Pēc vizītes domē vēstnieks dosies ekskursijā pa Kuldīgu, apskatot vecpilsētu, Mākslas namu, Ebreju sinagogu un Stafenhāgena namu, kā arī viesosies Kuldīgas restaurācijas centrā, Adatu Fabrikā un Kuldīgas Digitālo inovāciju centrā. Kaļķu ielas kvartālā Itālijas vēstnieks iepazīsies ar novada uzņēmējiem – unikāla dizaina klavieru būvnieku “Klavins Piano,” alus darītavu “Duna” un kafijas grauzdētavu “Curonia Coffee Roasters.”

Laika no 20. līdz 23. jūlijam Kuldīgā viesosies sadraudzības pilsētas Peltsamā delegācija no Igaunijas, delegācija no Gēsthahtes Vācijā, kā arī delegācija no sadraudzības pilsētas Plaisir  Francijā. Viesi festivāla “Kuldīgas vasaras vitrāžas” laikā tiksies ar Kuldīgas novada domes priekšsēdētāju un domes vadību, piedalīsies vairākās festivāla norisēs,  kā arī dosies ekskursijā pa Kuldīgas novadu, lai iepazītu iedzīvotājus un kultūrvietas.