AktualitātesIzglītība

Kuldīgas novadā sācies skaistais izlaidumu laiks

Ar svinīgiem pasākumiem Kuldīgas novada mūzikas un sporta skolā sācies skaistais izlaidumu laiks, kas turpināsies līdz pat jūnija beigām. Ir noslēdzies mācību gads, skolās sāk smaržot izlaiduma meijas un ceriņziedi, absolventu prieks par paveikto mijas ar satraukumu par nezināmo, kas sagaida

Piektdien, 26. maijā,  Kalna ielas pagalmā, aizvadīts 61. Kuldīgas  novada Sporta skolas izlaidums, kurā apliecības saņēma 67 jaunie sportisti no septiņiem sporta veidiem.

V20 (pamatskolas) grupā apliecības saņēma 58 jaunie sportisti no septiņiem sporta veidiem, bet V30 (vidusskolas) grupā apliecības  ieguva 9 audzēkņi – seši no volejbola nodaļas, divi no  vieglatlētikas nodaļas un viena audzēkne no galda tenisa nodaļas.

Sirsnīgus vārdus jauniešiem teica Kuldīgas novada domes  priekšsēdētājas vietnieks Artis Roberts, Kuldīgas novada sporta skolas direktors Agris Kimbors un sportistu treneri.  Par muzikāliem pārsteigumiem parūpējās Kuldīgas novada Bērnu un jauniešu  centra ģitāristu ansamblis “Akustika”

Katrs absolvents dāvanā saņēma Kuldīgas novada pašvaldības  krūzīti, ziedus un Kuldīgas novada Sporta skolas pildspalvu,  savukārt, V30 grupas absolventi saņēma  īpašu piemiņas medaļu no Kuldīgas novada Sporta skolas.

Pasākumā svinīgi sveica arī absolventu trenerus – Ievu  Ņečiporuku, Rudīti Kronlaku, Vijāru Švānbergu, Viesturu Lukševicu, Zigmundu Milzarāju, Ievu Skuruli, Ingusu Gaili, Ievu Lepsi, Ilzi Stukuli, Aiju Lancmani, Zani Andersoni, Agnesi Megni, Viktoru Šteinbergu, Gunti Jankovski un Leonīdu Temjaševu .

Sestdien, 27. maijā, E. Vīgnera Kuldīgas mūzikas skolu absolvēja 17 audzēkņi. Pedagogi un absolventi pauda lielu prieku par paveikto – ir ieguldīts milzu darbs, lai sekmīgi nokārtotu eksāmenus, pārstāvētu skolu un visu novadu konkursos un koncertos.

Paldies vecākiem un pedagogiem par kopdarbu skolēnu izaugsmes ceļā. Vēlam jauniešiem panākumus un veiksmi, tikšanos pēc zināšanām un gandarījumu par sasniegto!