AktualitātesJaunumiSports

Latvijas orientēšanās čempionāts sprintā un sprinta stafetē šogad Kuldīgā!

Latvijas Orientēšanās federācija arhīva foto

Kuldīgas pilsētas estrādes parkā būs fantastiska iespēja izmēģināt orientēšanās sportu! 10. un 11. jūnijā Kuldīgā notiks Latvijas orientēšanās čempionāts sprinta disciplīnā un sprinta stafetē, kas pulcēs ap 500 sportistu no visas Latvijas. Aicinām ikvienu izmēģināt orientēšanos un just līdzi sacensībām!

Kas ir orientēsanās?

Orientēšanās sprintā sportistiem pēc iespējas ātrākā laikā ar kartes palīdzību jāatrod kontrolpunkti, kas ir izvietoti pilsētvidē.

Noskaties video no 2021. gada sprinta čempionāta!

Latvijas orientēšanās čempionāts sprintā 2021.

Kas jāzina, lai piedalītos?

Uz sacensībām ņem līdzi savus skriešanas apavus un sporta apģērbu. Lietus, vējš vai liels karstums mums, orientieristiem, netraucē – tāpēc iepazīsties ar laikapstākļiem un saģērbies atbilstoši!

Kuldīgas novada iedzīvotājiem dalība atklātajās OPEN grupās bez maksas. Sacensībām iepriekš jāpiesakās līdz 5. jūnija plkst. 23:59 šeit. Piesakoties dalībai uz vietas sacensību centrā, būs pieejams ierobežots karšu skaits.

Vairāk informācijas par Latvijas čempionātu meklē: http://lc.lof.lv/

Latvijas čempionātu organizē Latvijas Orientēšanās federācija, Tūrisma un orientēšanās klubs “Taka”, Orientēšanās klubs “Ziemeļkurzeme” sadarbībā ar Kuldīgas novada domi. Pasākumu atbalsta Maxima, Oshee, Kokmuiža un Dobeles dzirnavnieks.