AktualitātesUzņēmējiem

Ielūdzam aktīvās atpūtas cienītājus

Rendas pagasta atpūtas komplekss “Usmas Meķi” atrodas gleznainā vietā pie Usmas ezera, kur ir iespēja baudīt skaistus un krāšņus saulrietus, romantiskas pastaigas pa mežu, aktīvu atpūtu uz ūdens. 

Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inese Astaševska un viņas vietnieks Artis Roberts, kā arī Kuldīgas novada tūrisma attīstības centra vadītāja Jana Bergmane un uzņēmējdarbības atbalsta speciāliste Signeta Lapiņa tikās ar uzņēmuma pārstāvi Tomu Grasmani, lai pārrunātu attīstības plānus, kā arī situāciju tūrisma nozarē kopumā. 

“Usmas Meķi” piedāvā plašu naktsmītņu klāstu — 19 dažāda veida namiņus, kā arī telšu un kemperu stāvvietas, kas piemērotas dažādām atpūtnieku grupām. Viesi var izvēlēties gan romantisku atpūtu dabā, gan aktīvu izklaides piedzīvojumu. Esam parūpējušies par ikvienu – dabas baudītāju, aktīvās atpūtas cienītāju un komforta mīļotāju,” stāsta Toms Grasmanis. 

“Usmas Meķi” piedāvā dažādas aktivitātes uz ūdens: ūdens motociklu un katamarānu nomu, SUP dēļus, airu laivas, kā arī tradicionālās pirtis un baļļas. Ūdens sporta entuziasti var izmēģināt spēkus veikbordā, ūdensslēpošanā vai izbaudīt jautru laiku uz pūšļiem, velkot tos ar kuteri. Papildu piedāvājumā ir arī ekskursijas ar kuteri, kas īpaši pievilcīgas rudens sezonā. Atpūtnieki var doties izglītojošā ceļojumā pa Usmas ezeru, apmeklēt tā salas, izzināt vairāk par dabas rezervātu, jahtu klubu, kā arī nedaudz par ezera vēsturi un tā leģendām.

“Usmas Meķi” ir izcils piemērs tam, kā vietējais uzņēmums var piedāvāt kvalitatīvas atpūtas iespējas gan vietējiem, gan ārvalstu viesiem, radot pievienoto vērtību reģiona tūrisma piedāvājumā.