AktualitātesPašvaldībaDome

Plānoto notikumu kalendārs no 2. līdz 8. septembrim

Ar dažādiem pasākumiem Kuldīga septembrī atzīmēs kultūrvēsturiskā mantojuma mēnesi. Plašāka informācija ŠEIT>>

2. septembra Zinību dienas svinīgos pasākumus Kuldīgas novada izglītības iestādēs skatīt ŠEIT>>

Līdz 5. septembrim uzņēmēji aicināti pieteikties pašvaldības projektu konkursam “Atbalsts uzņēmumu radīšanai un attīstībai Kuldīgas novadā. Plašāka informācija ŠEIT>>

No 6. līdz 8. septembrim Kuldīgā jau trešo reizi norisināsies klaviermūzikas festivāls Kuldīga Piano. Plašāka informācija ŠEIT>>

Līdz 13.septembrim “Kuldīgas Adatu Fabrikā” norisināsies aizraujošais “Cooldiga Art Fest”. Plašāka informācija ŠEIT>>

________________________

Pirmdien, 2.septembrī

9.00 līdz 11.00 Kuldīgas novada domes vadība apmeklē Kuldīgas novada pašvaldības izglītības iestādes Zinību dienā.

15.00 Kuldīgas novada pašvaldības kapitālsabiedrību vadītāju tikšanās. Norises vieta – Kuldīgas novada dome, 201.kab., Baznīcas iela 1, Kuldīga.

Otrdien, 3.septembrī

10.00 Kuldīgas novada pagastu pārvalžu vadītāju plānošana. Norises vieta – Kuldīgas novada domes mazā zālē, Baznīcas iela 1, Kuldīga.

Trešdien, 4.septembrī

9.00 Bērnu lietu apakškomisijas sēde. Norises vieta – Kuldīgas novada domes mazā zāle, Baznīcas iela 1, Kuldīga.

10.45 Administratīvās komisijas sēde. Norises vieta – Kuldīgas novada domes mazā zāle, Baznīcas iela 1, Kuldīga.

Ceturtdien, 5.septembrī

No 5. līdz 8.septembrim Kuldīgas novada Domes vadība un Kultūras nodaļas vadītāja   dodas oficiālā vizītē uz Gēsthahti (Vācija),  lai piedalītos  sadraudzības pilsētas 100 gadu jubilejas svinībās.

Piektdien, 6.septembrī

11.00 līdz 16.00 laulību reģistrācija.
Norises vieta – Kuldīgas novada domes mazā zāle, Baznīcas iela 1, Kuldīga.

Sestdien, 7.septembrī

10.00  Kuldīgas novada domes izpilddirektora vietniece Agnese Buka piedalās Kurzemes dzejas dienu pasākumā. Plašāka informācija ŠEIT>> Norises vieta – Kaļķu ielas kvartāls, Kaļķu iela 16, Kuldīga.

12.00 līdz 18.00  Kuldīgas Vecpilsētas dārzā (Baznīcas ielā 30) Eiropas kultūras mantojuma dienas svinības „DĀRZS RUNĀ”.

Radoši izglītojošs pasākums visai ģimenei.

12.00 dārza sarunas, 8 vides izziņas darbnīcas, zaļais labirints, sēkliņu sēšana, smalko botānisko zīmējumu darināšana ar akvareļu krāsām mākslinieces Kristīnes Šimpermanes vadībā, elegantu dekoratīvo kartīšu veidošana no dažādiem augiem kopā ar scenogrāfi  Kristīni Abiku, dārznieces Solveigas Zīles padomi par saules un ēnas dārziem piemērotiem augiem,  ziemcietēm. Pasākuma laikā darbosies stādu maiņas punkts, ieinteresētie apmeklētāji aicināti ņemt līdz augu stādus, lai apmaiņā iegūtu kāda cita dārzkopja lolojumu. 14.00 Ditas Podskočijas lekcija „Vēsturisko dārzu tradīcijas Francijā”. 15.00 un 16.00 dārza īpašo atmosfēru ar dažādiem pasaules mūzikas instrumentiem un etniskiem motīviem ieskandinās Kārlis Rudra. Ieeja bez maksas.

12.00 līdz 16.00 Skrundas muižas parkā notiks Aktīvā brīvdiena Skrundā.

Plašāka informācija ŠEIT>>  

Svētdien, 8. septembrī

12.00 līdz 16.00 skvērā pie Kuldīgas kultūras centra svinēsim TĒVA DIENU.

Būs 15 dažādas stacijas lieliem un maziem stipriniekiem un gudriniekiem, skautu aktivitātes, gardumu gatavošana kopā ar šefpavāru Jāni, rotu un dāvanu darbnīca kopā ar māksliniecēm Ivetu un Viku, tēta bērnības spēļu istaba, vieta sarunām par dzīvi, vizināšanās ar zirgu un poniju (šī izklaide gan par maksu). Bērni! Kas jādara jums? Jāieplāno laiks, lai kopā pavadītu lielisku pēcpusdienu ar tētiem, vectētiņiem, krusttēviem. Nāciet arī tad, ja šobrīd viņi nevar būt kopā ar jums. Izdomāsim, kā iepriecināt un atcerēties visus tētus viņu īpašajā dienā.

P.S. Drīkst nākt arī mammas, vecmāmiņas un krustmātes. Ieeja bez maksas.

13.00 Tēva dienas koncerts Skrundas muižā.

Klaviermūzikas festivāls Kuldīga Piano – Dainis Tenis ir festivāla noslēguma koncerta mākslinieks, kas ar akustisko koncertprogrammu uzstāsies Skrundas muižā.

kalendars_09_02_2024