AktualitātesĒdoles pagasts

Seniori svin svētkus Ēdolē

Mūsu seniori prot svinēt – ikreiz tiekoties, neizpaliek sarunas, smiekli un kopā būšanas prieks. Tā arī šoreiz – 1.augustā senioru saiets Ēdoles pils pagalmā pulcēja teju 430 seniorus no visa novada, lai svinētu svētkus. Svētkus atklāja Kuldīgas novada domes priekšsēdētājas vietnieks Artis Roberts un Ēdoles pagasta pārvaldes vadītāja Irita Riķīte.

“Šodien mēs esam sapulcējušies, lai svinētu svētkus, kas veltīti mūsu dzīves pieredzējušākajai, gudrākajai un cienījamākai sabiedrības daļai – mūsu senioriem. Vēlos izteikt pateicību par jūsu neizsīkstošo enerģiju, gudrību un mīlestību, ko esat mums snieguši. Jūs esat tie, kas ar savu darbu, dzīves pieredzi un zināšanām ir veidojuši un stiprinājuši mūsu sabiedrību. Jūs esat tilts starp pagātni un nākotni, un mēs esam pateicīgi par katru brīdi, ko varam pavadīt kopā ar jums”, sacīja Kuldīgas novada domes priekšsēdētājas vietnieks A.Roberts.

Savukārt Ēdoles pagasta pārvaldes vadītāja I.Riķīte sacīja: “Mīļie, seniori! Šodien esam pulcējušies kopā, lai svinētu dzīvi un dalītos pieredzē. Jūsu pieredze ir mūsu kopējā bagātība, jūsu stāsti ir mūsu vēsture. Šodien mēs godinām jūsu dzīves gudrību un zināšanas, kas ir nenovērtējams ieguldījums mūsu kopienas attīstībā. Baudīsim šo dienu un dalīsimies atmiņās, kas ir mūsu pagātne un iedvesma nākotnē. Lai priecīgi svētki!

Svētkos seniorus iepriecināja krāšņs koncerts – skaistākās latviešu dziesmas izpildīja mūziķi Viktors Zemgalis un Beāte Meldere. Bet svētku kulminācijā par lielisku atmosfēru un deju ritmiem gādāja mūziķi Artis un Gunita.

Tāpat neizpalika arī ierastā tradīcija – domes priekšsēdētājas vietnieks A.Roberts loterijas kārtā izlozēja vietu, kur nākamgad tiks rīkots senioru saiets – tā būs Snēpele.