AktualitātesSports

Sākušies Rallija svētki Kuldīgas novadā!

Prestižais WRC rallija čempionāta posms Latvijā vakar, 18. jūlijā, startēja ar atklāšanas ceremoniju un pirmo ātrumposmu Vecrīgā un Biķernieku trasē, bet 20. jūlijā tas pierūcinās Kuldīgas novadu.

Kuldīgas vecajā rātsnamā darbojas fanu zona un “Rally Room”

No 18. jūlija līdz 21. jūlijam, Kuldīgas Rātslaukumā ir sākusi darboties Tet Rally Latvia fanu zona – lieliska vieta, kur satiekas īsteni rallija fani. Šeit četru dienu garumā ir iekārtota īpaša fanu zona ar lielo ekrānu, kurā tiešraidē ikviens var sekot līdzi norisēm visos Tet Rally Latvia ātrumposmos.

“Rally Room” piedāvājums

Tet Rally Latvia laikā Kuldīgas vecajā rātsnamā (Baznīcas iela 5) darbosies “Rally Room”, kur ne tikai uzzināt visu par rallija norisēm, ātrumposmiem, kā arī nakšņošanas un izklaides iespējām Kuldīgas novadā, bet arī izbaudīt rallija garšu.

Sadarbībā ar novadnieku, rallija braucēju Jānis Sala, un SIA “Goldingen Invest” tapusi ekspozīcija ar rallija braucēja ietērpu, ķiveri un izcīnītajiem kausiem. Iespēja ielūkoties rallija leģendās un iejusties sportista ādā – iesēžoties rallija vadītāja krēslā un izmēģinot, to, ko nozīmē vadīt sporta auto. Tāpat būs dažādas radošas nodarbes bērniem, kā arī iespēja nofotografēties Tet Rally Latvia foto stendā.

Jāņa Salas Audi sport quattro 

Pie vecā rātsnama jau no 18. jūlija būs apskatāms Jāņa Salas būvētais Audi sport quattro rallija auto. Tas plašākai apskatei būs pieejams pirmo reizi, jo uzbūvēts pavisam nesen un ar to sportists pats iecerējis doties trasē. “Auto pēc tehniskā nodrošinājuma pavisam noteikti ir viens no iespaidīgākajiem visā Baltijā – tāda mašīna ir vienīgā pasaulē,” saka Jānis Sala.

Fanu zonas un Rally Room darba laiki:

  • 18.–20. jūlijs, no 08:00 līdz 21:00
  • 21. jūlijs, no 08:00 līdz 16:00