AktualitātesPagastiNīkrāces pagasts

Nīkrāce aicina uz Saulrieta vakariem

No 5.–26. jūlijam Nīkrāces pagastā norisināsies nu jau par tradīciju kļuvušie “Saulrieta vakari”. Vasaras krāšņuma un dabas pilnbrieda iedvesmotie vakari šogad piedāvās iesaistīties gan radošās aktivitātēs, gan priecēt garu un dvēseli ar sirsnīgiem koncertiem. 

5. jūlijā, plkst. 19:00 atpūtas stūrī aiz Nīkrāces pagasta pārvaldes ēkas – āra kino vakars ar labākajām latviešu spēlfilmām. Līdzi aicinām ņemt siltus plediņus un našķus, lai vakara atmosfēra būtu vēl baudāmāka.

12. jūlijā, plkst. 19:00 atpūtas stūrī aiz Nīkrāces pagasta pārvaldes ēkas uzņēmuma „DZIIVA šokolāde un Kakao” dibinātāju Andra un Daces vadītā Kakao ceremonija, kurā kopīgi gatavosim kakao, izgaršosim kakao meditatīvās noskaņās un klausīsimies enerģizētos stāstos par kakao un to, kā tas var palīdzēt mūsu fiziskās un garīgās veselības uzlabošanai. Līdzi aicinām ņemt plediņus sēdēšanai.

19. jūlijā, plkst. 19:00 pie Nīkrāces atpūtas centra grupas „Zēni no kultūras nama” koncerts ar lustīgākajām latviešu dziesmām.
26. augustā, plkst. 19:00, pastaigu un atpūtas parkā „Labirints” brīnišķīgs noskaņu koncerts ar mūziķi, etno kokles virtuozu un tautas instrumentu pārzinātāju Kārli Rudru Jirgenu.

Pasākumi tapuši ar Kuldīgas novada domes atbalstam 2024. gadā” atbalstu.