AktualitātesSports

10. augustā – Kuldīgas 19. pusmaratons!

10. augustā, Kuldīga būs piepildīta ar neizsīkstošu enerģiju, priecīgiem cilvēkiem un lieliskām emocijām, jo jau 19. gadu norisināsies Kuldīgas pusmaratons! Estrādes parks atkal uz dienu pārvērtīsies par īstu skrējēju pilsētiņu – tirdziņi, mūzika, patīkama atmosfēra un citi pārsteigumi!

Kā ierasts, norisināsies bērnu skrējieni un mazuļu rāpošana. 5,299km, 10,565km un 21,0975km pusmaratons. Būs iespēja arī nūjot!

Aicinām ikvienu – gan kuldīdzniekus, gan tālākus skriešanas entuziastus šos svētkus svinēt kopā, piedaloties un startējot kādā no Kuldīgas pusmaratona distancēm!

Un, lai skriešanas svētki nebeigtos tik ātri, šogad kopā ar Cafè Riverside un IDEA events 21,0975 km un 10 km distanču dalībniekiem piedāvājam īpašu iespēju – vakarā doties uz “Triānas parka” koncertu, pie ieejas uzrādot savu dalībnieka numuru, nopirkt biļeti vien par 14 EUR.

Reģistrēties maratonam iespējams Sportlat.lv mājaslapā. Savukārt Kuldīgas novadā deklarētie sportisti reģistrēties maratonam var Sporta kompleksā, Kalna ielā 6!

Informācijai iespējams sekot līdzi ‘’Kuldīgas pusmaratons’’ facebook lapā!