AktualitātesVecpilsētas svētki

Kuldīgas novada muzejs Vecpilsētas svētkos aicina ekskursijā pa atvērtā krājuma ekspozīciju

Kuldīgas Vecpilsētas svētkos – 26. un 27. jūlijā – par īpašiem pārsteigumiem kuldīdzniekiem un pilsētas viesiem parūpējies Kuldīgas novada muzejs, piedāvājot iespēju doties bezmaksas ekskursijās pa atvērtā krājuma ekspozīciju, kā arī piedalīties sietspiedes darbnīcās.

26. jūlijā – Interaktīva ekskursija ekspozīcijā “Ceļojums muzeja krājumā”

Vai esi dzirdējis, kā cilvēki dzīvojuši Kurzemē pirms desmitiem, simtiem un tūkstošiem gadu? Vai esi ievērojis vienradža atveidojumu vecpilsētas jumtu ainavā? Vai atceries, kas attēlots uz īpašajām lata monētām? Vai esi aizdomājies par to, cik daudz vērtīgu priekšmetu un laikmeta liecību glabā muzeja krājums?

Kuldīgas novada muzejs Vecpilsētas svētkos aicina bezmaksas ekskursijā “Ceļojums muzeja krājumā,” kas ļaus uzzināt atbildes uz šiem un daudziem citiem jautājumiem! Ekskursijā būs iespēja doties piektdien, 26. jūlijā plkst. 18:00 un 20:00, klausoties ne vien īpaši sagatavotā gida stāstījumā, bet arī līdzdarboties pašiem.

Pieteikšanās ekskursijai pa tālruni –  – 25435318. Dalība bezmaksas

27. jūlijā – sietspiedes darbnīca vēsturiskajā Bangertu villā

Svinot senās un brīnišķīgās Kuldīgas vecpilsētas svētkus, Kuldīgas novada muzejs aicina apmeklēt sietspiedes darbnīcu vēsturiskās Bangertu villas pirmajā stāvā. Šeit varēsiet izvēlēties sev tīkamo attēlu, kuru muzejpedagoģes pavadībā pašrocīgi iemūžināt uz līdzi paņemtā krekla vai kādas citas kokvilnas tekstilijas. Aicinām ikvienu sestdien,  no plkst. 11.00 līdz 18.00, Kuldīgas novada muzejā, Pils ielā 5. Dalība bezmaksas