AktualitātesSportsVeselībaĒdoles pagastsAlsungas pagasts

18 . un 19. maijā Kuldīgā notiks riteņbraukšanas sacensības, būs satiksmes ierobežojumi

Sestdien, 18. maijā, un svētdien, 19. maijā, Kuldīgā notiks tradicionālais Jāņa Baukša piemiņas kauss riteņbraukšanā, kurā sportistus atbalstīt un klātienē vērot aicināts ikviens interesents. Sacensību dienās autovadītājiem jābūt uzmanīgiem, jo vairākos posmos tiks ierobežota vai slēgta satiksme.

Sestdien, 18. maijā,  satiksmes dalībniekiem jābūt īpaši uzmanīgiem ceļa posmā Priedaine – Alsunga – Priedaine, kur no plkst. 12:00 līdz 17:15 pārvietosies sportisti. Neviens no ceļa posmiem nebūs slēgts, bet autovadītājiem, ieraugot policijas mašīnas vai motociklus, uz brīdi jāaptur spēkrats, jācenšas stāvēt pēc iespējas tuvāk ceļa malai un jāpalaiž visi dalībnieki. Brīdī, kad tiek sagaidīta policijas konvoja pēdējā mašīna, autovadītāji drīkst atkal doties ceļā. Neērtības var rasties uz vairākām minūtēm. Aicinām autovadītājus būt saprotošiem un atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

Svētdien, 19. maijā no plkst. 10:00 līdz 14:00 satiksme tiks slēgta Pilsētas laukumā, Smilšu ielā līdz Mālu ielas krustojumam, Mālu ielā, Vītolu ielā no Mālu ielas līdz Piltenes ielai, Piltenes ielā no Vītolu ielas līdz Liepājas ielai. Kritērija braucieniem, kur piedalīsies visa vecuma dalībnieki, starts tiks dots plkst. 10:30 Pilsētas laukumā.  Lūgums iedzīvotājiem uz sacensību laiku, neatstāt trases posmos savu auto.

Aicinām autovadītājus ievērot satiksmes ierobežojumus un atvainojamies par sagādātajām neērtībām.