AktualitātesJaunumi

Kuldīgas senioru līnijdejotājas no sacensībām atgriežas ar godalgām

Kuldīgas pilsētas pensionāru apvienība “Rumbiņa” līnijdeju kolektīvs un vokālais ansamblis “Pa vējam” piedalījās sirsnīgā pasākumā – līnijdeju sacensībās “Senioru kauss 2024”, kas 13. janvārī norisinājās Kokneses kultūras centrā.

“Senioru kauss 2024” ir senioriem veltītās līnijdeju sacensības Latvijā, kuras šogad notika jau desmito reizi. Kuldīgas dejotājas pasākumā piedalās kopumā jau devīto gadu. Tās rīko līnijdejotāju klubs „Jautrie zābaciņi”, sadarbībā ar citiem Latvijas un Lietuvas līnijdeju instruktoriem.Sacensības notika gan individuāli, gan komandu disciplīnās. Kuldīgas pilsētas pensionāru apvienība “Rumbiņa” līnijdeju kolektīvs piedalījās komandu disciplīnā, priecējot ar trim obligātajām dejām un iegūstot otro vietu, kā arī pārsteidzot ar izvēles priekšnesumu.

“Rumbiņa” līnijdeju kolektīvs un vokālais ansamblis “Pa vējam”, uzstājoties ar pašu sagatavotu priekšnesumu, kopvērtējumā ieguva godpilno trešo vietu.

Kuldīgas pilsētas pensionāru apvienība “Rumbiņa” līnijdeju kolektīvs ar vadītāju Gunu  Stankevicu priecājas par paveikto un gatavojas nākamajam pasākuma – līnijdeju olimpiādei “Rīgas kauss 2024”, kas vasarā notiks Liepājā.