Aktualitātes

Turpinām viesošanos pie Kuldīgas novada uzņēmējiem “Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balvas” ietvaros

Turpinām viesošanos pie Kuldīgas novada uzņēmējiem, kuri izvirzīti “Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balvai.”

Šoreiz priekšsēdētājas vietnieki Nellija Kleinberga un Artis Roberts, izpilddirektores vietas izpildītāja Agnese Buka, pašvaldības pārstāvji un uzņēmēji devās uz Skrundu, Paduri un Kuldīgu.

Kategorijā “ILGTSPĒJĪGĀKAIS UZŅĒMUMS” izvirzīti:

▪️ Ināras Strazdiņas zobārstniecība Skrundā – kopā ar zobārsti strādā zobu higiēniste Lāsma Jansone un protēziste Gunita Ķīvīte.

▪️ TV Kursa (TV Skrunda)- žurnāliste Ieva Benefelde un operators Alans Perševics veido ne tikai autorraidījumus, bet arī sižetus par svarīgiem notikumiem Kuldīgas novadā un Kurzemē.

▪️ SIA “P arvi”, kafejnīca “Jumis” Skrundā – daudzi Kurzemes puses iedzīvotāji atpazīst kafejnīcu gardo maltīšu un veikalā nopērkamo smalkmaizīšu dēļ.

Kategorijā “TŪRISMA UZŅĒMĒJS” izvirzīti:

▪️ Ķimales muiža Padurē – kopš 2020. gada muižā saimnieko ģimene, kas pakāpeniski renovē muižas telpas un iecerējuši to izveidot par brīvdienu māju laimīgiem brīžiem.

▪️ “Visumnīca” Kuldīgā – gaismas, skaņas un ilūzijas piedzīvojumu telpa, kurā ieskatīties bezgalībā, ieklausīties mistikā un sajust visuma klātbūtni.

 Kategorijā “PAKALPOJUMS” izvirzīts:

▪️ Kulinārija “Banketērija No.1″ Kuldīgā – vieta, kur baudīt gardus ēdienus, dažāda veida salātus, zupas un pusdienu piedāvājumus.