AktualitātesSkrundas pilsēta un pagasts

Ceļu būvobjektos iestājies tehnoloģiskais pārtraukums līdz pavasarim

Turpinot infrastruktūras sakārtošanu, kopš pavasara Kuldīgas novadā vairākos posmos notiek ceļu un ielu infrastruktūras pārbūves darbi.  Šobrīd, ņemot vērā laikapstākļus, būvniecības darbiem iestājies tehnoloģiskais pārtraukums līdz nākamajam pavasarim.

 Tehnoloģiskais pārtraukums ir Pelču ielā Kuldīgā – šobrīd objektā izbūvētas caurtekas,  ūdens atvades sistēma, uzbērta smilts un šķembu kārta. Kolīdz pavasara laikapstākļi atļaus, plānots ieklāt asfaltu, izbūvēt gājēju celiņu un apgaismojumu no apvedceļa līdz Pelču alejai, kā arī gar pašu aleju.

Arī Zemeņu ielā Kuldīgā veicamie darbi šogad iegājuši finiša taisnē, lai atsāktos atkal pavasarī – nākamajā gadā tiks atjaunots ielas segums 280 metru garumā, kā arī izbūvēti lietus ūdens drenāžas tīkli, sadzīves kanalizācija un apgaismojums.

Pavasarī atsāksies darbi Raiņa ielā Skrundā, kur tiek labiekārtota gājēju ietve aptuveni 400 metru garumā. Šobrīd izbūvēta ietve ar betona bruģa segumu un betona apmalēm, kas veicinās drošu un ērtu pārvietošanos un uzlabos vides pieejamību. Pavasarī tiks turpināta apgaismojuma izbūve un veikti apzaļumošanas darbi, lai iedzīvotājiem radītu drošu, patīkamu un ērtu vidi.

Arī būvobjektu tehnoloģiskā pārtraukumā iedzīvotājiem jārēķinās ar īslaicīgām neērtībām, taču būvnieki remontdarbu laikā satiksmi organizējuši prasmīgi, maksimāli novēršot apgrūtinājumus novadniekiem.