Rudbāržu pagasts

Kripatiņa košuma un pozitīvu emociju senioru sadraudzības pasākumā Rudbāržos

Ik gadu 1. oktobrī tiek atzīmēta Starptautiskā senioru diena. Par godu rudenīgajai svētku reizei 6. oktobrī Rudbāržu kultūras namā tikās Rudbāržu, Raņķu un Nīkrāces pagastu seniori, lai sajustu atkal satikšanās prieku nu jau par jauku tradīciju kļuvušajā senioru sadraudzības pasākumā. Aizvadītā gada rudenī tikāmies Nīkrāces pagastā un secinājām, ka šādas tikšanās reizes ir vērtīgas, jo straujajam ikdienas dzīves ritējumam piešķir kripatiņu košuma un krietnu devu pozitīvu emociju.  

Senioru sadraudzības pasākumā piedalījās arī Rudbāržu, Raņķu un Nīkrāces pagasta pārvalžu vadītāji, kuri klātesošajiem vēlēja rudens saltumā neapdziestošu dzīvesprieka dzirksti, neizsīkstošu enerģiju un stipru veselību. Savukārt par lustīgu vakara atmosfēru rūpējās atraktīvais duets “Pusceļš” – neizpalika nedz jautras aktivitātes, kurās labāk iepazīt citam citu, nedz dejas un līksmas līdzi dziedāšanas skanīgākajām latviešu balles dziesmām. 

Paldies aktīvajiem Rudbāržu, Raņķu un Nīkrāces pagasta senioriem par atsaucību un kopā brīnišķīgi pavadīto laiku. Lai mierpilni rudens vakari Jūsmājās, lai skaisti iedvesmas mirkļi un jauni radoši izaicinājumi!