AktualitātesPašvaldība

PLĀNOTO NOTIKUMU KALENDĀRS 25. septembra līdz 1. oktobrim

plānoto notikumu kalendārs

25. septembrī Kuldīgas Adatu fabrikā sākās ikgadējais Cooldiga Art festivāls, kur šī gada tēma ir “Māksla + digitālā fotogrāfija. Plašāka informormācija par festivālu ŠEIT>>

Līdz 26.septembrim pedagoģijas studenti aicināti pieteikties pašvaldības stipendijām.

Vairāk par pieteikšanos ŠEIT>>

Līdz 29.septembrim iedzīvotāji aicināti pateikt paldies uzņēmējiem un amatniekiem, aizpildot konkursa “Kuldīgas novada uzņēmēju un amatnieku gada balva 2023” anketu.

Anketu iespējams aizpildīt elektroniski vai drukātā formā.

Drukātas veidlapas atrodamas Kuldīgas novada pašvaldības klientu apkalpošanas centrā (Baznīcas ielā 1), kā arī ikvienā Kuldīgas novada pašvaldības pagasta/pilsētas pārvaldē, SIA “Kuldīgas komunālie pakalpojumi” klientu apkalpošanas zālē (Pilsētas laukumā 2), Rūtas Eglītes ģimenes ārsta praksē (Smilšu ielā 22), laikraksta “Kurzemnieks” redakcijā (1905. gada ielā 19), veikalā “Elvi/ Skrunda” (Ventas ielā 16, Skrundā), Kuldīgas Galvenajā bibliotēkā (1905. gada ielā 6), Skrundas pilsētas bibliotēkā (Lielajā ielā 1a).

Aizpildītās veidlapas jāievieto tām paredzētajās kastēs.

Otrdien, 26.septembrī

9.00 – 16.00 Kuldīgas novada pašvaldības vadība piedalās Civilās aizsardzības mācībās. Norises vieta – Saldus.

10.00 Kuldīgas novada pagastu pārvalžu vadītāju plānošana.
Norises vieta – Kuldīgas novada domes mazajā zālē, Baznīcas ielā 1, Kuldīgā.

13.00 Darījumu ar lauksaimniecības zemi izvērtēšanas komisija.
Norises vieta  – Nekustamo īpašumu nodaļa. Pilsētas laukums 2, Kuldīga.

No 26.09. – 27.09. Kuldīgas novada pašvaldības iestādes “Kuldīgas attīstības aģentūra” vadītājas vietnieks atrodas komandējumā Briselē, kur piedalās izpētes vizītē Briselē Latvijas pašvaldību pārstāvjiem par ES programmu finansējumu “ES fondi un programmas: kā tās vislabāk izmantot.”

Trešdien, 27.septembrī

9.00 Transporta komisijas sēde.

Norises vieta – Kuldīgas novada domes mazajā zālē, Baznīcas ielā 1, Kuldīgā.

Ceturtdien, 28.septembrī

14.00 Domes sēde.

Norises vieta – Kuldīgas novada domes lielā zālē Baznīcas ielā 1, Kuldīgā.

Piektdien, 29.septembrī

10.30 līdz 16.30 laulību reģistrācija.
Norises vieta – Kuldīgas novada domes mazā un lielā zālē Baznīcas ielā 1, Kuldīgā.

11.00 Kuldīgas novada pašvaldības vadība un nodaļu pārstāvji piedalās Dobeles, Kuldīgas, Saldus, Talsu, Tukuma pašvaldību saietā- pieredzes apmaiņas dienā.

Norises vieta – Tukuma novada dome, Talsu iela 4, Tukums.

11.00 Mantojuma forums jauniešiem.

Pasākumā piedalīsies topošie tūrisma un restaurācijas speciālisti, tai skaitā jaunieši no Zaļenieku komerciālās un amatniecības vidusskolas. Dalībnieki piedalīsies tādās aktivitātēs kā UNESCO orientēšanās-izziņas spēle, kas aicinās iepazīt vecpilsētas restaurētos objektus – frontona logus, īpašās durvis, lieveņus un verandas. Jaunieši paši radoši darbosies, izmantojot tālruņus un veidojot ēkas vizītkarti kādai senai ēkai. Savukārt, lai rosinātu jauniešus domāt par mantojuma vietu nākotni un nozīmi, aicināsim iepazīt pēdējos gados atjaunotas ēkas, kurām īpašnieki devuši iespēju vēstīt jaunu stāstu, aicināsim radīt idejas un diskutēt arī par degradētās “Vulkāna” teritorijas izmantošanu. Dalība pasākumā ar iepriekšēju pieteikšanos. Norises vieta – Kuldīgas restaurācijas centrs, Baznīcas iela 30, Kuldīga.

No 29.septembra līdz 1.oktobrim Alsungas pagastā – Miķeļa svētki.
Pasākuma Programmu meklē ŠEIT>>

kalendars_09_25_2023