Aktualitātes

Novada seniori tiekas Alsungā

Kuldīgas novada Senioru padome  6. septembrī devās uz Alsungu, kur notika senioru izbraukuma sēdē. Viņiem pievienojās Kuldīgas novada domes izpilddirektores vietniece Agnese Buka, lai uzklausītu un pārrunātu aktuālos jautājumus.

Seniorus Alsungā sagaidīja Alsungas pagastu pārvaldes vadītāja Santa Kreičmane, Senioru padomes dalībniece Dzidra Petroviča un tūrisma mārketinga speciāliste Inga Bredovska. Viesi devās ekskursijā pa Alsungas Livonijas Ordeņa pili, Sv. Miķeļa Romas katoļu baznīcu, Alsungas dienas centru un Amatu māju, kur tikās arī ar vietējiem senioriem.

Seniori ar Kuldīgas novada domes izpilddirektores vietnieci Agnesi Buku pārrunāja aktuālos jautājumus. Interesējās par sociālajiem darbiniekiem un to darbību pagastos, aktuālo brīvo štata vietu aizpildīšanu, infrastruktūras attīstības un būvniecības darbiem, kā arī lielāko būvniecības projektu virzību. Tika pārrunāts jautājums par iedzīvotāju padomju izveidi, kuru izveidei pašlaik tiek gatavoti novada saistošie noteikumi. Seniori atzinīgi novērtēja novada pasākumus un koncertus.