AktualitātesUzņēmējiem

Piešķir finansējumu projektam “KB Foto”

https://pixabay.com/

Kuldīgas novada domes sēdē deputāti apstiprināja iesniegto projekta pieteikumu “KB Foto” konkursā “Atbalsts uzņēmumu radīšanai un attīstībai Kuldīgas novadā”, piešķirot finansējumu uzņēmējdarbības atbalstam Kaivai Benuševicai.

Pašvaldība K. Benuševicai piešķīra 1576,75 EUR, lai atbalstītu esošas saimnieciskās darbības attīstīšanu – izveidot foto studiju, iegādājoties kvalitatīvu inventāru – objektīvu, zibspuldzi, foto fonus u.c.

Šajā gadā konkurss “Atbalsts uzņēmumu radīšanai un attīstībai Kuldīgas novadā” norisinājās no 14. jūnija līdz 14. jūlijam un tika saņemts viens projekta pieteikums. Savukārt no 11. augusta līdz 11. septembrim tas tika izsludināts atkārtoti, nolikumā vairs neparedzot vecuma ierobežojumu.

Konkurss “Atbalsts uzņēmumu radīšanai un attīstībai Kuldīgas novadā” tiek rīkots, lai atbalstītu uzņēmējdarbības vides attīstību Kuldīgas novada administratīvajā teritorijā, sekmētu jaunu darba vietu radīšanu un veicinātu jaunas vai esošas saimnieciskās darbības attīstīšanu vai dažādošanu.