AktualitātesIzglītībaSvarīgi

Pedagoģijas studenti aicināti pieteikties pašvaldības stipendijām

https://pixabay.com/

Lai veicinātu jauno speciālistu piesaisti darbam izglītības iestādēs, Kuldīgas novada pašvaldība aicina jaunos pedagogus pieteikties stipendijai. Stipendiju konkursam var pieteikties līdz 26. septembrim. Rezultātus plānots paziņot 28. septembrī.

Pašvaldība saņēmusi iesniegumu no E. Vīgnera Kuldīgas Mūzikas skolas un V. Plūdoņa Kuldīgas vidusskolas ar lūgumu rast iespēju ar stipendiju atbalstīt jaunos topošos pedagogus.

Pašvaldība stipendijas piešķirs jaunajiem speciālistiem šādās atbalstāmās specialitātēs:

  • mūzikas teorijas pedagogs;
  • klavierspēles pedagogs/koncertmeistars;
  • ģitārspēles pedagogs;
  • bioloģijas pedagogs;

Stipendijas piešķirs atbilstoši saistošajiem noteikumiem “Par Kuldīgas novada pašvaldības stipendijas piešķiršanas kārtību”.

Pilna laika augstākās izglītības programmās studējošie stipendiju mēnesī saņems 50 % apmērā no valstī noteiktās minimālās mēneša darba algas, savukārt rezidentūrā studējošie – 100 % no valstī noteiktās minimālās mēneša darba algas.

Pieteikums līdz ar pievienojamajiem dokumentiem, par kuriem detalizēta informācija atrodama iepriekš pieminētajos saistošajos noteikumos, iesniedzams personīgi pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas centrā (Baznīcas ielā 1, Kuldīgā) vai elektroniska dokumenta veidā, parakstīts ar drošu elektronisko parakstu un nosūtīts uz e-pasta adresi DOME@KULDIGA.LV vai uz oficiālo e-adresi.

SAISTOŠIE NOTEIKUMI NR. KNP/2022/5 “PAR KULDĪGAS NOVADA PAŠVALDĪBAS STIPENDIJU PIEŠĶIRŠANAS KĀRTĪBU”

PIELIKUMS – APLIECINĀJUMS

PASKAIDROJUMA RAKSTS SAISTOŠAJIEM NOTEIKUMIEM NR. KNP/2022/5 “PAR KULDĪGAS NOVADA PAŠVALDĪBAS STIPENDIJU PIEŠĶIRŠANAS KĀRTĪBU”