Vecpilsētas svētki

Kuldīgas Vecpilsētas svētkos kafejnīcā “Riverside” – ugunīgs bārmeņu šovs, muzikāli priekšnesumi un vasarīga ballīte

Kafejnīca “Riverside” Ventas upes krastā (Stendes ielā 2, Kuldīgā) Vecpilsētas svētku laikā – 26 un 27. jūlijā kļūs par satikšanās vietu labas mūzikas un gardu ēdienu cienītājiem. Šeit būs iespēja vērot ugunīgu bārmeņu šovu, baudīt saksofona un ģitārspēli, izdejoties dīdžeju pavadībā un nogaršot gardus grila ēdienus.

Piektdien – bārmeņu šovs un saksofona duets

Piektdien, 26. jūlijā, no plkst. 19:00 līdz 20:00 pipariņu svētkiem piešaus flair bārmeņi Linards Grundmanis un Romāns Kovaļonoks, kuri pārsteigs ar uguns šovu, kas neatstās vienaldzīgu nevienu. Izmantojot pudeles, šeikerus un citus bāra piederumus, bārmeņi demonstrēs izcilu veiklību un apmeklētājus priecēs ar gardiem kokteiļiem.

Savukārt no 21:00 līdz 01:00 ikviens aicināts baudīt unikālu apvienību – Soulful duo. Lieliskais saksofona tandēms DJ Uvis un Jānis Danevičs pārsteigs ar ritmiem, kas tā vien mudinās dejot līdzi. Savukārt pēc koncerta būs iespēja izkustināt gurnus kārtīgā vasaras ballītē.

Sestdien – grila gardumi, ģitārspēle un Sandijas Vīgantes koncerts

Sestdien, 27. jūlijā, no plkst. 16:00 gardēžus ar grila gardumiem cienās šefpavārs Raimonds Zommers un “Riverside” pavāri. No plkst. 18:00 līdz 21:00 ģitārspēles priekšnesumu sniegs virtuozs Aleksandrs Ozols, bet no plkst. 22:00 līdz 01:00 uzstāsies Sandija Vīgante ar grupu.

Ieeja pasākumos bez maksas.

 

Komentāri ir slēgti.