AktualitātesJaunumiJauniešiem

Erasmus+ projekts “WHAT THE FUN?” pirmā tikšanās

No 2023. gada 27. līdz 30. novembrim Beļģijas Vorselaaras pilsētā virmoja radošas un progresīvas idejas, jo tajā norisinājās “Erasmus+” programmas projekta “What The Fun?” atklāšanas sanāksme. Sanāksmi organizēja vadošā Beļģijas jaunatnes organizācija Elegast, un tā bija pirmā klātienes tikšanās, kurā piedalījās projekta partneri no Eiropas, tajā skaitā arī Kuldīgas novada pašvaldības.

Projekts, kas koncentrējas uz mākslas un tehnoloģiju integrāciju, ir vērsts uz jauniešu un jaunatnes darbinieku iespēju paplašināšanu, radot interaktīvu un pieejamu platformu brīvā laika pavadīšanai un ārpusskolas mācībām. Projekta centrā ir novatorisks “Artmaps” – mākslinieciskās izteiksmes un digitālās kartēšanas tehnoloģijas apvienojums.

Projekts turpināsies ar virkni vietējo un starptautisko pasākumu, nodrošinot, ka jauniešu balss un radošums ir šī aizraujošā piedzīvojuma priekšplānā.

Projekts ir novatoriska iniciatīva, kas noteiks jaunus standartus jauniešu iesaistei un digitālajām inovācijām. Tā mērķis ir ne tikai radīt unikālu platformu brīvā laika pavadīšanai un mācībām, bet arī dot iespēju jauniešiem ietekmēt viņiem svarīgas aktivitātes un brīvā laika pavadīšanas telpas.