Aktualitātes

Seniori  turpina mācīties – Kuldīgas Senioru skola sāk jauno sezonu

Oktobra sākumā Kuldīgas seniori pulcējās Senioru skolas jaunās sezonas atklāšanā, muzikāli svinīgā gaisotnē dodot startu jaunajam mācību ciklam.

Seniorus īpašajā notikumā sveica Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inese Astāsevska un izpilddirektores pienākumu izpildītāja Agnese Buka. Ar muzikāliem priekšnesumiem Seniorus priecēja Indriķa Zeberiņa Kuldīgas pamatskolas vokālie ansambļi “Kuldīgas Liesmiņas” un “Kuldīgas Dzirkstelītes” Janas Paipas vadībā.

“Mēs ar jums lepojamies! Novēlam, lai jūs vienmēr stiprina vēlme mācīties un apgūt ko jaunu!  Lai jūsu ceļā vienmēr ir gudri un zinoši profesionāļi, kuri spēj sniegt atbalstu un virza zināšanu ceļā.  Ne mirkli nešaubos, ka pateicoties jūsu vadītājai Rutai Orlovai, ļoti liels darbs tiek ieguldīts, lai kopīgi pavadītās stundas un dienas, būtu kvalitatīvas, aizraujošas un interesantas.” Inese Atstaševska novēlēja pasākuma apmeklētājiem.

Domes vadības pārstāvji informēja par Kuldīgas novada aktualitātēm un  atbildēja uz senioriem būtiskiem jautājumiem – tostarp, par Kuldīgas vecpilsētas iekļaušanu UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā, priekšrocībām ko šis statuss sniedz iedzīvotājiem. Agnese Buka senioriem izklāstīja par Kuldīgas novada Iedzīvotāju padomju izveidi un aicināja aktīvi tajās piedalīties.

Novēlam senioriem aktīvu un rosības pilnu jauno sezonu.